radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00-01:00
Home Comarcal L’ACA i el Consell Comarcal signen un conveni per construir una nova depuradora a Tordera

L’ACA i el Consell Comarcal signen un conveni per construir una nova depuradora a Tordera

COMPARTEIX-HO
, / 539 0
Imatge de la depuradora de l'Alt Maresme - (El Punt Avui)

Imatge de la depuradora de l’Alt Maresme – (El Punt Avui)

L’Agència Catalana de l’Aigua i el Consell Comarcal del Maresme han fet efectiva la signatura d’un conveni per tirar endavant la construcció de la depuradora d’Àgora Parc, a Tordera.

El conveni ha de servir per millorar el sanejament de la zona de la urbanització d’Àgora Parc de Tordera. Tot plegat ha de ser possible gràcies a la construcció de la pròpia depuradora i dels col·lectors en alta necessaris, que s’encarregaran de recollir les aigües residuals provinents del clavegueram i portar-les cap a la depuradora.

La xarxa de sanejament del Maresme ja compta fins avui amb 11 EDAR (estacions depuradores d’aigües residuals), entre les quals hi ha la de Sant Genís, al municipi de PLF, la de Sant Daniel o la de l’Alt Maresme Nord, i a la qual s’hi suma, amb la signatura d’aquest conveni, la nova d’Àgora Parc.

A més, la xarxa es completa també amb 39 estacions de bombament i 123 quilòmetres totals de col·lectors, que donen cobertura al sanejament i depuració de les aigües residuals que genera el 95% dels habitants del Maresme.