radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Nou cas de violència masclista a Blanes, amb el qual es destapa també un cas de tràfic de drogues

Nou cas de violència masclista a Blanes, amb el qual es destapa també un cas de tràfic de drogues

COMPARTEIX-HO
, / 560 0
El material que duia a sobre el detingut - (Diari de Girona)

El material que duia a sobre el detingut – (Diari de Girona)

Segons informa el Diari de Girona, pels volts de les 10 de la nit del divendres, la Policia local de Blanes va rebre una trucada alertant d’una agressió d’un home cap a una dona en un dels carrers del municipi.

Al lloc de l’agressió s’hi van presentar tres patrulles de la Policia local, que van donar assistència psicològica i sanitària a la víctima, parella del presumpte agressor i a la vegada treballadora del bar que regenta l’home.

Segons publica el diari, els agents van procedir a escorcollar  l’home, i van poder observar com al damunt duia més de 550 euros en bitllets i 10 embolcalls de cocaïna, que es disposava a vendre. Així, l’home va quedar detingut no només per un cas de violència domèstica, sinó també per ser el presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

Un cop detingut, els agents del cos policial van adreçar-se al bar propietat de l’home arrestat, situat a l’avinguda Europa de Blanes, i allà van iniciar un dispositiu d’inspecció per  comprovar si al local s’hi venia droga.

Finalment, els agents van acabar denunciant diverses irregularitats de tipus administratiu que tenia el local, i van comprovar també com diversos dels clients que hi havia tenien cocaïna. Per tot plegat, la Policia va acabar aixecant acta.