radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Comarcal L’espectacle de llum “Akari” aterra al Teatre Clavé de Tordera

L’espectacle de llum “Akari” aterra al Teatre Clavé de Tordera

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 560 0
L'espectacle de llum Akari - elmespetitdetots.cat

L’espectacle de llum Akari – elmespetitdetots.cat

El Teatre Clavé acull aquest dissabte una proposta tant innovadora com especial. Es tracta de l’espectacle Akari, una producció de la coneguda companyia andalusa DA.TE DANZA que té la llum com a protagonista principal.

La proposta s’emmarca dins del cicle del 13è Festival internacional d’arts escèniques “El Més Petit de Tots”, que es realitza de l’11 al 26 de novembre, i que va adreçat a infants de 0 a 5 anys.

El terme “Akari”, que dóna nom a l’espectacle, significa “llum” en japonès, i és el títol d’una representació que a través de la llum i les seves propietats construeix un espai molt particular i curiós d’explorar.

De la mà de les coreografies d’Omar Meza, l’espectacle investiga sobre les particularitats de la llum i la manera que té de viatjar a través de l’aire. Ho fa per explorar a través del que és la llum interior de les persones, que segons la proposta escènica brilla d’una forma especial i única en cadascun dels assistents.

Aquesta singular proposta teatral es representa aquest dissabte amb dues funcions al Teatre Clavé de Tordera, una a les 5 de la tarda i l’altra a les 6.

La direcció teatral d’Akari va a càrrec de Julia Carazo, amb els intèrprets Inés García i David Barrera damunt de l’escenari, i amb la música original de Diego Neuman Galán i el vestuari de Laura León.