radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Comarcal Blanes acull aquest dissabte una jornada per les persones refugiades

Blanes acull aquest dissabte una jornada per les persones refugiades

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 531 0

CARTELL ACTES 18 NOVEMBREEl col·lectiu Acció Solidària Mediterrània ha organitzat per aquest dissabte a Blanes una jornada solidària dedicada a les persones refugiades.

Els actes comencen a les 4 de la tarda d’aquest dissabte, i tenen previst allargar-se fins a dos quarts de 10 de la nit. Entre les activitats, s’hi inclouen tallers, un fira solidària, música i una xerrada sobre el voluntariat.

L’objectiu que persegueix el col·lectiu amb aquesta jornada és continuar sumant forces i trencar fronteres de manera col·lectiva, així com compartir experiències i aprendre a gaudir d’altres cultures per prendre consciència, i reconstruir el concepte de solidaritat. Sobretot, però, el que es busca a través d’aquesta jornada és poder continuar donant veu a totes aquelles persones que han de viure separades per fronteres.

De 4 a 6 de la tarda hi ha previst un pati de tallers, amb animació i entreteniments adreçats al públic infantil i juvenil. Més tard, de dos quarts de 6  i fins a dos quarts de 8, està previst que es realitzi una xerrada sobre voluntariat independent al Kurdistan, dins del marc de l’Espai de Consciència.

Finalment, entre dos quarts de 8 i dos quarts de 10 del vespre, la música agafarà protagonisme amb l’actuació de Xavi Mata i Àlex Pérez, amb la seva proposta Música Reivindicativa.

Al mes d’abril, Blanes ja va acollir una primera jornada dedicada a la mateixa temàtica, les Jornades Solidàries, tot i que en aquell cas va tractar-se d’un cicle molt més ampli, i que va rebre el suport de moltes entitats, col·lectius i persones anònimes.