radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Malgrat preveu reparar el tram municipal del camí de la Pomereda

Malgrat preveu reparar el tram municipal del camí de la Pomereda

COMPARTEIX-HO
, / 856 0
L'Ajuntament destina una partida de 117.000 euros a la reparació del camí - (elmalgratenc.cat)

L’Ajuntament destina una partida de 117.000 euros a la reparació del camí – (elmalgratenc.cat)

Malgrat de Mar ha aprovat destinar una partida d’uns 117.000 euros que han de servir per arranjar els desperfectes causats per les llevantades de principis d’any. Els treballs de reparació s’han de realitzar a la zona dels càmpings del Camí de la Pomereda. Afecten un tram del vial, mobiliari urbà, fanals i arbrat, entre d’altres.

Des del govern malgratenc s’ha indicat que les tasques començaran tan bon punt s’obtingui el permís que ha de facilitar el departament de Costes del Ministeri de Medi Ambient. Segons la previsió inicial, les obres duraran aproximadament un mes i mig.

Els temporals de principis de 2017 van provocar danys importants a la zona dels càmpings de la platja de Malgrat de Mar. Amb l’objectiu de pal·liar-ne els seus efectes futurs, l’Estat espanyol hi va fer construir una escullera amb roques de grans dimensions, que ressegueix aquest tram litoral. Una mesura que no va agradar a les entitats ecologistes i va rebre diverses crítiques per part d’alguns sectors afectats.