radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Societat PLF ofereix de nou el taller d’ocupabilitat per competències

PLF ofereix de nou el taller d’ocupabilitat per competències

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 484 0

Foto: unsplash

L’Ajuntament de PLF impulsa, des de l’Àrea de Promoció Econòmica, una nova edició del taller d’ocupabilitat per competències.

Aquesta proposta, organitzada des del Consell Comarcal del Maresme, té per objectiu la millora de l’ocupabilitat de les persones que hi participen. En aquest sentit, es potencia que les persones sàpiguen posicionar-se, definir els seus objectius i preparar-se per l’autogestió que sigui necessària en els seus propis projectes professionals.

Ho ha explicat a aquesta emissora Imma Rovira, que és tècnica d’Ocupació de l’Ajuntament de PLF.

Rovira també ha explicat que una de les novetats d’aquest any de cara a aquest taller és la utilització d’una aplicació informàtica que ha de facilitar la presa de decisions pels participants de l’activitat.

Rovira ha informat que, a més, l’aplicatiu estarà disponible des de l’inici del curs i fins a 6 mesos després que s’acabi, per tal que els assistents al curs puguin continuar utilitzant-lo com a eina de suport a les seves propostes i projectes professionals.

La iniciativa del taller va orientada tant a persones que ja treballen i volen conèixer les seves capacitats competencials com també per a persones que estiguin buscant feina. En aquest sentit, Rovira ha destacat que aquest taller també els pot ajudar en la seva recerca.

El taller és gratuït, i es realitzarà entre el proper 27 de novembre i l’1 de desembre a l’Escola Municipal de Música i Dansa, al MiD, mentre que algunes sessions tindran lloc al Club de Feina del Punt d’Informació.