radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 16:00-17:00
Home Comarcal La Fundació Privada Oncolliga Girona tindrà a Blanes un nou local

La Fundació Privada Oncolliga Girona tindrà a Blanes un nou local

Comarcal Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 496 0
La presidenta de la Fundació, Lluïsa Ferrer, i l'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, signant el conveni de cessió del local - Ajuntament de Blanes

La presidenta de la Fundació, Lluïsa Ferrer, i l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, signant el conveni de cessió del local – Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha cedit un local municipal a la Fundació Privada Oncolliga Girona, a través de la signatura d’un conveni de cessió d’ús de part d’una casa situada al barri d’Els Pins del municipi.

La cessió respon a la intenció del consistori de donar un espai municipal a l’entitat, que des de fa uns anys desenvolupa la seva tasca social a la població, i que necessitava un espai on poder continuar l’activitat.

El local cedit a la fundació forma part d’una casa de la Plaça Argentina, al barri d’Els Pins, i que ja acull també una altra entitat del municipi, en aquest cas l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC).

A la signatura del conveni hi va ser present l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i la presidenta de la Fundació, Lluïsa Ferrer, així com representants de la junta local de l’entitat.

Ferrer, durant l’acte, va agrair que el consistori els hagués cedit el local, i va destacar que la fundació està duent a terme una tasca molt important de cara al municipi en matèria de sensibilització sobre el càncer.

L’alcalde, al seu torn, va tornar l’agraïment a la Fundació i va encoratjar als membres de l’entitat presents que continuessin amb la tasca que realitzen. Per a Lupiáñez, aquest acte és un dels darrers que encapçalarà com a alcalde del municipi, ja aquest proper divendres farà efectiva la seva renúncia a l’alcaldia, tal com va anunciar ara fa pocs dies.

La Fundació Oncolliga Girona va consolidar la seva activitat a Blanes ara fa 5 anys, a través de l’organització de diverses activitats i serveis que s’ofereixen al municipi, especialment encarats al suport als malalts de càncer i als seus familiars.