radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDilluns, 19:30 -20:00

i després

En Joc
Dilluns, 20:00-21:00
Home Medi Ambient El fort vent d’ahir deixa diversos desperfectes a PLF

El fort vent d’ahir deixa diversos desperfectes a PLF

COMPARTEIX-HO
, / 457 0
La Policia local de PLF, Protecció Civil i Bombers han participat en les treballs d'emergència pel fort vent - Protecció Civil

La Policia local de PLF, Protecció Civil i Bombers van participar en els treballs d’emergència pel fort vent – Protecció Civil

La jornada de fort vent d’ahir va deixar alguns arbres caiguts a PLF i diverses incidències de caràcter menor.

Al carrer Roig i Jalpí, al seu extrem nord, la branca d’un dels arbres es va desprendre, i va ser necessària la intervenció dels serveis de la Policia local, Protecció Civil i Bombers per tal d’evitar que caigués a la via. El carrer va estar tallat durant una estona per tal de realitzar els treballs per retirar la branca.

Per altra banda, i segons va informar la Policia local a aquesta emissora, diversos arbres d’altres zones del municipi també van caure per culpa del vent. Cap a les 3 de la tarda es va rebre l’avís que, darrere l’escola Mas Prats, un arbre havia caigut des de dins del recinte escolar cap al carrer, i com a conseqüència de la caiguda va trencar-se la tanca del col·legi. A la Rambla de les Ferreries, una estona més tard, també va caure un altre arbre, mentre que a diversos camins d’algunes urbanitzacions del municipi i a la zona de la Figuerassa també hi va haver arbres que van caure per les fortes ratxes de vent.

Segons van informar també fonts de la Policia local, en alguns dels carrers del municipi hi va haver alguns despreniments del cablejat elèctric, sense que això provoqués incidències importants.

Segons ha informat l’Ajuntament de PLF, al llarg de la jornada d’avui dimarts, els serveis de manteniment del consistori estan ultimant les tasques de reparació dels desperfectes, també amb la retirada dels arbres que van caure a les diverses zones del poble.

Segons ha informat la Direcció General de Protecció Civil, el vent d’ahir va deixar ratxes de fins a 75 km/h a la localitat veïna de Malgrat de Mar. En aquesta mateixa localitat, i segons va informar la Policia local, un cop de vent va fer caure un motorista, al Passeig Marítim. La persona afectada és veïna del municipi, i va ser traslladada a l’hospital de Blanes per possible trauma.

De fet, la jornada d’ahir va deixar cops de vent que gairebé van sobrepassar els 90 km/h, com és el cas de Premià de Mar, o que van ser també forts, com a Mataró, amb ratxes màximes de 70 km/h, o la localitat veïna de Calella, amb 61 km/h.

El telèfon 112, durant la jornada d’ahir dimarts, va rebre 275 trucades relacionades amb els efectes del vent, de les quals 36 van ser realitzades des de la comarca del Maresme.