radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00 -23:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Home Comarcal Blanes organitza diverses activitats de cara al Dia Internacional Contra la Violència Masclista

Blanes organitza diverses activitats de cara al Dia Internacional Contra la Violència Masclista

Comarcal Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 627 0
Blanes s'afegeix al rebuig a la violència masclista a través de diverses activitats - Ajuntament de Blanes

Blanes s’afegeix al rebuig a la violència masclista a través de diverses activitats – Ajuntament de Blanes

Blanes se sumarà al Dia Internacional Contra la Violència Masclista a través de diverses activitats, que es duran a terme al municipi fins el proper diumenge 26.

Així s’ha anunciat des de l’Àrea d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Blanes, que ha organitzat una vintena d’activitats juntament amb el suport de diverses entitats del municipi, per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència Masclista.

Avui dimarts comencen aquestes activitats, amb la presentació de l’Agenda Llatinoamericana 2018, a càrrec de Jordi Planas, membre de la comissió de l’Agenda, i amb la participació de la tècnica d’Igualtat Laura Tejada, la coordinadora del Servei d’informació i Atenció a la Dona, Montse Romera, i la coach i formadora Mònica Aldegunde.

A partir d’avui, seran diverses les activitats i actes encarades cap a aquesta trista realitat social, i entre les quals s’hi troben tallers, exposicions i espectacles diversos, que s’acabaran el diumenge 26 de novembre, amb una concentració al Passeig de Dintre de Blanes, amb la lectura de diversos manifestos, amb els quals es reivindicarà l’eliminació de la violència masclista.

La coordinació de les diverses activitats s’ha dut a terme des del Departament de Polítiques d’Igualtat del consistori blanenc, juntament amb el Servei d’Informació i Atenció a la Dona. L’objectiu de totes aquestes iniciatives és que esdevinguin una campanya de rebuig social a la violència masclista, i conscienciar així la població a l’hora de prevenir qualsevol forma de violència, especialment exercida contra les dones.

A la iniciativa, que s’allargarà fins el proper 26 de novembre, l’endemà del Dia Internacional Contra la Violència Masclista, s’hi han sumat entitats com la Plataforma de Dones, el Col·lectiu Dona Terra, l’Associació de Dones Emprenedores, l’Associació de Dones Artesanes de Blanes i l’Assemblea Antipatriarcal Sa Pedra Foguera, entre d’altres entitats i centres municipals.