radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Esports Empat de l’amateur A del CD Palafolls a casa i golejada del B a domicili

Empat de l’amateur A del CD Palafolls a casa i golejada del B a domicili

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 586 0

cd palafolls futbol esportsLa jornada futbolística del cap de setmana ha deixat punts pels equips de Palafolls.

L’amateur A va aconseguir sumar un empat a casa contra el Club Futbol Palafrugell, amb un 2 a 2 al marcador, mentre que el B va golejar l’Olímpic Malgrat per 1 a 4 fora de casa.

El partit que enfrontava l’Amateur A contra el Palafrugell es disputava aquest dissabte a la tarda al Palastàdium Lluís Moner, i va significar un punt de respir pel club local.

Els de Manel Taboada van aconseguir trencar la ratxa de derrotes que portaven des de feia ja 3 jornades, i van sumar un punt que els situa una mica més amunt en la classificació, encara que continuen en la part baixa de la taula.

El partit no va veure gols a la primera part, però al segon temps van ser suficients només 10 minuts perquè es marquessin tots els gols del matx.

El PLF va encetar el marcador al minut 59, amb un gol de Parera. El Palafrugell, però, va reaccionar de forma instantània, empatant el partit just després del primer gol i situant un 1 a 1 al marcador. Pocs minuts després, els visitants tornaven a encertar la porteria, amb l’1 a 2, però finalment l’amateur A del PLF va aconseguir establir, al minut 68, el marcador definitiu de 2 a 2, amb un gol de Franco Andrés Milano.

Amb aquest resultat, l’amateur A se situa en 15a posició, amb 8 punts, empatat amb el Roses, que és setzè.

Un panorama força diferent és el que va pintar fora de casa l’amateur B, que va golejar l’Olímpic Malgrat per 1 gol a 4. De fet, els malgratencs no van ser capaços de fer entrar la pilota a la porteria rival, ja que el seu únic gol el va fer el PLF en pròpia porteria.

El partit va veure encetat el marcador al minut 24, amb un primer gol de Marcos Martín, i 5 minuts més tard Coronado imprimia el 0 a 2. Just abans d’acabar la primera part, el l’amateur B es marcava un gol en pròpia porteria, que situava un 1 a 2.

Aquest resultat no es mouria fins gairebé 10 minuts abans del final del partit, quan l’autor del primer gol, Marcos Martín, sumava el tercer pel PLF. Just abans d’acabar, al minut 90, Kevin Monteagudo consumava la victòria per golejada, establint l’1 a 4 definitiu.

Un bon resultat que serveix a l’amateur B per mantenir-se quart en la classificació del grup 28 de Quarta Catalana, amb 23 punts, ara però empatat a punts amb el tercer, el Vilablareix.