radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00
Pre-OcupatsDimecres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-18:00
Home Comarcal Blanes es concentrarà cada divendres per reclamar la llibertat dels empresonats

Blanes es concentrarà cada divendres per reclamar la llibertat dels empresonats

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 937 0
Imatge de la primera concentració, aquest passat divendres - Ajuntament de Blanes

Imatge de la primera concentració, aquest passat divendres – Ajuntament de Blanes

El municipi de Blanes ha decidit que a partir d’ara, tots els divendres, es realitzarà una concentració de suport a l’alliberament dels consellers del Govern català empresonats, així com també dels dos líders de l’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

La primera d’aquestes concentracions de suport es va dur a terme el passat divendres a les 8 del vespre, i es va decidir que seria una protesta continuada cada setmana mentre no s’alliberin els presos.

A la concentració, que va aplegar diverses persones davant de l’Ajuntament de Blanes, es va desplegar un llaç groc per la llibertat dels presos polítics, que se suma a les pancartes on s’hi reclama aquesta llibertat.

La concentració va servir també per dur a terme una recollida de signatures de suport a la creació d’una llista única sobiranista per les eleccions del proper 21 de desembre.

La protesta es coordina des del Comitè en Defensa de la República de Blanes, una organització popular que ha reiterat el seu compromís amb la defensa dels drets i llibertats. Des del mateix CDR es denuncia l’aplicació de l’article 155, així com també es rebutja la intervenció de l’Estat espanyol en les institucions catalanes i el seu autogovern, fet que es qualifica com un “atac a la democràcia”.