radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » L’entitat Vivelles, Cultura i entorn organitza aquest diumenge una passejada pel gòtic de PLF

L’entitat Vivelles, Cultura i entorn organitza aquest diumenge una passejada pel gòtic de PLF

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 691 0
El Mas Roig de PLF - poblesdecatalunya.cat

El Mas Roig de PLF – poblesdecatalunya.cat

Aquest diumenge, els palafollencs que ho desitgin podran conèixer de prop l’art gòtic present al nostre municipi, a través d’una passejada pels principals finestrals gòtics de les masies de la població.

La passejada, que se celebra aquest diumenge al matí, està organitzada per l’entitat Vivelles, Cultura i entorn. Un dels responsables de l’entitat, Xavier Salicrú, va passar aquesta setmana pel programa Palafolls en Xarxa, i va explicar en què consisteix el passeig.

Tal com va explicar, el recorregut de la passejada tindrà un total de 8,5 quilòmetres, i serà una volta pels diversos finestrals gòtics amb què compta el municipi de PLF, que segons va explicar Salicrú té un llegat molt important en aquest àmbit.

Salicrú va explicar que aquesta passejada és una recuperació de la que ja s’havia dut a terme uns anys endarrere, i que han volgut repetir per l’èxit que va tenir aleshores.

Salicrú va explicar també que, de cares a aquesta nova passejada, s’ha intentat millorar algun dels aspectes de les primeres edicions, com per exemple evitar l’excés d’informació. En aquest sentit, per la passejada d’aquest diumenge, els organitzadors se centren en els grans finestrals gòtics del municipi, que representen les joies del gòtic del municipi.

Per a la passejada no cal inscripció prèvia, i comença aquest diumenge a dos quarts de 10 del matí des de la plaça del Fòrum Palatiolo.