radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Comarcal Els Castellers de l’Alt Maresme celebren aquest diumenge la seva IV Diada

Els Castellers de l’Alt Maresme celebren aquest diumenge la seva IV Diada

COMPARTEIX-HO
, / 589 0

DOHJVACWkAA4Bb2Aquest diumenge és data assenyalada pel món casteller a la comarca del Maresme.

És la data escollida per celebrar la IV Diada dels Castellers de l’Alt Maresme, que té lloc a Tordera. La diada compta amb la participació de les colles convidades dels Castellers de Castellar del Vallès i els Castellers del Riberal.

El president de la Colla dels Castellers de l’Alt Maresme, Marc Ruiz, va explicar aquesta setmana al programa Palafolls en Xarxa què tenen previst per aquesta diada.

La jornada d’aquest diumenge serveix per tancar temporada dels Maduixots, el nom amb què es coneix a la colla pel seu color vermell maduixa. Ruiz va destacar també que existeix una germanor molt important entre les colles, cosa que es veu especialment entre les colles més petites.

Els Castellers de l’Alt Maresme es van constituir l’any 2013, amb l’objectiu de constituir-se com una colla que representés a les 6 poblacions que formen part de l’Alt Maresme, com són Calella, Pineda, Santa Susanna, Malgrat, Palafolls i Tordera.