radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Medi Ambient Aquest dissabte es realitza la primera sessió del Curs de Natura de PLF

Aquest dissabte es realitza la primera sessió del Curs de Natura de PLF

Medi Ambient

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 597 0

curs natura pLFAquest dissabte a les 9 del matí comença el Curs de Descoberta de la Natura de PLF. Aquest curs està destinat a tota mena de públic, especialment a partir de l’edat de 12 anys, i té per objectiu explicar i donar a conèixer tot el patrimoni natural que té Palafolls, tant a nivell de fauna com de flora.

El tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de PLF, Oriol Bassa, és un dels responsables d’aquest curs, i explicava fa uns dies al Palafolls en Xarxa en què consisteix la proposta.

La primera sessió, que se celebra avui a la Sala de Plens de l’Ajuntament, té com a eix principal la fauna del municipi, com per exemple els amfibis i rèptils, ocells o mamífers, i va a càrrec de Pere Alzina.

Bassa va explicar també que aquest curs és, principalment un curs molt didàctic, ja que el que es vol és apropar al màxim la natura als participants.

Bassa també va explicar que, si els participants al curs ho desitgen, la intenció és que es puguin realitzar algunes sortides per descobrir l’entorn del municipi, i desenvolupar així una part més pràctica, a banda de la teoria que s’imparteix a l’Ajuntament.

A més, a les sessions teòriques, els assistents també rebran materials de documentació sobre el curs.

El Curs de descoberta de la Natura de PLF comença avui i tindrà dues sessions més. La següent és el dissabte 18 de novembre, amb una sessió sobre el medi físic, i s’acabarà amb la tercera part el dissabte 25 de novembre, en què es parlarà de vegetació amb el mateix tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament, Oriol Bassa.