radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal S’obre la convocatòria “Acredita’t”, per acreditar competències professionals

S’obre la convocatòria “Acredita’t”, per acreditar competències professionals

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 628 0

acreditatDes de la Regidoria d’Inserció Laboral de Malgrat de Mar s’ha informat que queda oberta la convocatòria de l’”Acredita’t”.

Aquesta convocatòria és un procediment adreçat a persones que no tenen un reconeixement oficial per corroborar les seves competències professionals, i que els permet obtenir una certificació que acrediti aquestes competències.

D’aquesta manera, les persones que ho desitgen poden obtenir un ceritificat de professionalitat, un títol de formació professional o bé totes dues acreditacions.

L’obertura del procés, que es fa des de la generalitat de Catalunya, atén un total de 1.810 persones que vulguin acreditar les seves competències professionals al seu lloc de treball, i que no disposen de l’acreditació oficial per demostrar-ho.

Per presentar-s’hi, les persones interessades han de complir els requisits d’experiència professional d’algun dels quatre àmbits que es convoquen en el procés. Són, en aquest cas, esports, dependència, instal·lacions i administració i gestió.

Si es compleixen els requisits, és necessari presentar la sol·licitud de preinscripció, amb temps fins el 15 de desembre, adjuntant la documentació que justifiqui els requisits, presentant-ho a un dels dotze instituts del Departament d’Ensenyament que existeixen.

Des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar s’informa que el Servei Local d’Ocupació oferirà dues sessions informatives per orientar a les persones que vulguin acollir-se al procés. La primera d’aquestes sessions es durà a terme el divendres de la setmana vinent, 17 de novembre, i l’altra serà el divendres 1 de desembre.

Per a més informació, es pot consultar al web oficial de la Generalitat acreditat.gencat.cat.