radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat preveu un tall en el subministrament d’aigua potable aquesta propera nit

Malgrat preveu un tall en el subministrament d’aigua potable aquesta propera nit

COMPARTEIX-HO
, / 468 0

aigua-aixetaPer aquesta propera nit i matinada està previst que el subministrament d’aigua potable de Malgrat de Mar es talli durant unes hores.

Concretament, la previsió és que el tall del servei es faci entre les 12 de la nit i les 3 o 4 de la matinada. Segons ha informat l’empresa responsable del servei d’aigua potable, el tall es deu a una reparació que afecta a la xarxa general de baixada de dipòsits, i que en aquest cas connecta amb l’aigua que prové del Consell Comarcal.

En aquest sentit, i segons informa la companyia, l’aturada del servei consistirà en tancar l’aigua a pressió a tota la població, que no tornarà a tenir el servei activat fins les 3 o 4 de la matinada, si tot va sobre el que està previst.