radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 23:25 -00:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00-01:00
Home Comarcal Diverses entitats de Blanes recullen 815 euros per Càritas

Diverses entitats de Blanes recullen 815 euros per Càritas

Comarcal Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 548 0
Lliurament del taló dels diners recaptats a Càritas - Ajuntament de Blanes

Lliurament del taló dels diners recaptats a Càritas – Ajuntament de Blanes

La tasca de tres entitats de Blanes ha permès recaptar 815 euros, destinats a l’ONG Càritas Interparroquial de Blanes.

Es tracta de les entitats del Casal Benet Ribas, la Casa del mar i el grup Miratge de la Casa d’Ardales, que a través de la seva actuació conjunta van aconseguir sumar aquests diners.

Els diners van ser recollits ara fa uns dies a través d’una Gala Benèfica al Teatre de Blanes, i que va consistir en un espectacle que presentava un combinat ben especial, amb country, cant coral, ball modern, sevillanes, sardanes i sessions de playback. Així, al llarg d’aquella tarda, el públic assistent va poder gaudir de l’entreteniment dels membres de les tres entitats, a partir d’un preu de 3 euros per persona, i que va fer possible dur a terme l’acte i que recollissin posteriorment els 815 euros destinats a Càritas.

L’acte de lliurament dels diners recaptats va tenir lloc el passat divendres al Casal Benet Ribas del municipi, i va comptar amb la participació de les diverses entitats i particulars, sota una trobada que es va anomenar 1a Trobada d’Entitats Blanenques 2017. L’esdeveniment va comptar amb la presència de representants de les tres entitats, com Josep Lluís Merino, president de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes del Casal Benet Ribas, Agapito Barberan, president de l’Associació de Prepensionistes i Pensionistes de la Casa del Mar i Dolors Moreno, que és directora artística del grup Miratge de la Casa d’Ardales, així com el president de l’entitat, Salvador Guitérrez.

Càritas Interparroquial també hi va tenir representació, a través del president Salvador Serres. Per part de l’Ajuntament, hi van assistir l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, així com el regidor d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania, Màrio Ros.