radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » Cara i creu de resultats pel C.D. Palafolls

Cara i creu de resultats pel C.D. Palafolls

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 739 0

cd palafolls futbol esportsLa jornada d’aquest cap de setmana ha donat resultats oposats per l’amateur A i B de PLF, amb tots dos partits jugats a casa.

Per una banda, l’Amateur A va perdre per 1 a 2 contra la U. D. Cassà, mentre que el B va guanyar el partit que l’enfrontava contra el Futbol Club Cuatro Vientos per 2 a 0. L’Amateur A va encadenar dissabte a la tarda la tercera derrota consecutiva a la lliga del grup 1 de Segona Catalana, al perdre per 1 a 2 contra el Cassà.

El partit el va dominar el Cassà durant la primera meitat, encetant el marcador al minut 27 de partit, i més tard, just abans d’acabar el primer temps, amb un segon gol al minut 43.

L’Amateur A va aconseguir posar un punt d’esperança, ja a la segona part, quan al minut 63 Lorenzo Hernandez aconseguia fer entrar la pilota a la porteria contrària i col·locava un 1 a 2 al marcador, però el marcador ja no es va moure d’aquest resultat i els 3 punts van marxar cap a Cassà.

Amb aquesta derrota, la tercera en les últimes 3 jornades, l’Amateur A se situa en la part baixa de la classificació, en setzena posició, empatat a 7 punts amb el Sant Jaume de Llierca, que és quinzè, i el Roses, que és dissetè.

Per altra banda, un panorama molt diferent és el que va deixar el partit que enfrontava a l’Amateur contra el Futbol Club Cuatro Vientos. Els de David Gascons van aconseguir guanyar per 2 a 0 un partit que van començar a dominar al minut 18, amb un gol de Yeray Martori que encetava el marcador. Ja a la segona part, al minut 51, Marcos Martín va completar la feina situant un segon gol al marcador.

D’aquesta manera, l’Amateur B va obtenir una victòria buscada des feia ja 3 jornades, després d’haver empatat i perdut els dos últims enfrontaments. Així, el B se situa quart de la lliga del grup 28 de Quarta Catalana, a només 2 punts del tercer classificat, el Vilablareix, i a 3 punts del segon, el Tossa.