radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Comarcal Els Ratpenatsinfernals organitzen aquest dissabte una nova trobada de bestiari

Els Ratpenatsinfernals organitzen aquest dissabte una nova trobada de bestiari

COMPARTEIX-HO
, / 495 0

23167718_1846959358652440_7924257859741092232_nLa colla de diables RatpenatsInfernals de Malgrat organitza per aquest dissabte una nova trobada de bestiari, on s’hi congregaran diverses bèsties de les colles de diables de la zona.

La trobada, que comença a les 8 del vespre a la plaça Josep Anselm Clavé, la plaça de la Barretina, s’inicia amb una plantada de les diverses bèsties i continua amb una cercavila, que té com a protagonistes les mateixes bèsties i, com no pot ser d’una altra manera, el foc.

Ho va explicar al Palafolls en Xarxa el cap de colla dels RatpenatsInfernals, Sergi Fuentes.

A la trobada els acompanyen les colles dels Diables Folls de Palafolls i també la colla dels Diables de Canet. Fuentes també va explicar que algunes de les bèsties que hi participen tenen ja molta història.

La cercavila arrencarà a dos quarts de 9 de la plaça Josep Anselm Clavé, i continuarà fins a Can Campassol, on s’acabarà la trobada.