radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Mobilitat Surt a licitació l’asfaltat dels carrils laterals del pàrquing de l’Av. Pau Casals

Surt a licitació l’asfaltat dels carrils laterals del pàrquing de l’Av. Pau Casals

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 890 0
Plànol del pàrquing de l'Av. Pau Casals - Ajuntament de Palafolls

Plànol del pàrquing de l’Av. Pau Casals – Ajuntament de Palafolls

L’Ajuntament de PLF ha posat a concurs públic les obres per acabar de pavimentar el que falta de l’aparcament de la zona comercial de l’Avinguda Pau Casals.

Concretament, es tracta dels carrils laterals, que s’asfaltaran finalment després d’haver obert el pàrquing ara fa dues setmanes.

Un cop adjudicades les obres, el termini d’execució que ha fixat l’Ajuntament és de 15 dies, amb els quals es donarien per finalitzada la part corresponent a l’asfaltatge de l’aparcament.

Pel contracte d’aquestes obres, que tenen un caràcter menor, el consistori ha establert un màxim de 16.722,82 euros. Tot i així, l’Ajuntament ha publicat el contracte al Perfil del contractant del web municipal, per tal de garantir que el concurs tingui el màxim de publicitat, i per aconseguir el màxim de concurrència possible en el procés del concurs.

Les empreses que vulguin presentar les seves ofertes tenen temps per fer-ho fins el dimecres 15 de novembre.

La reforma de l’aparcament no ha acabat d’agradar fins ara als veïns de PLF. En declaracions a aquesta emissora, alguns d’ells es mostraven insatisfets per la manera com s’havia reformat per ara la zona d’aparcament, criticant que l’aparcament no estava del tot acabat, i per alguns fins i tot era “estrany” com havia quedat.

Segons exposa l’Ajuntament, les obres serviran per “millorar l’accessibilitat a les places” d’aquest aparcament, realitzant una “adequació de les calçades interiors”.