radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Societat Sant Lluís tindrà finalment fibra òptica

Sant Lluís tindrà finalment fibra òptica

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 981 0

cables de fibra opticaL’Ajuntament de PLF ha informat que la fibra òptica arribarà finalment al barri de Sant Lluís, després d’haver establert un acord amb una companyia del sector.

En aquest cas, l’empresa MasMovil serà l’encarregada d’estendre la fibra òptica al barri de Sant Lluís. Tècnics i regidors del consistori s’han reunit amb responsables de la companyia, que agrupa diverses empreses de telecomunicacions, i s’ha acordat que s’iniciaran els treballs per tal de fer arribar la fibra al barri, i que donarà servei als 2.000 habitants que viuen a la zona.

Aquesta emissora ha pogut parlar amb alguns veïns de Sant Lluís, que es mostren satisfets per l’arribada de la fibra al barri. Són l’Alen, la Mercè i en Cristóbal.

En aquest sentit, l’Ajuntament informa als veïns que durant aquestes properes setmanes la companyia farà visites als domicilis per tal de demanar l’autorització als veïns per passar el cablejat per les façanes dels edificis. L’autorització, però, estableix simplement el permís perquè els operaris puguin treballar en la col·locació del cable, i en cap cas suposa cap relació contractual amb el servei de la fibra òptica.

La fibra òptica és una tecnologia que permet disposar d’un millor ample de banda a la xarxa d’Internet, per la qual cosa es millorarà la velocitat de les connexions.