radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00-13:00
Home Esports Jornada de derrotes per l’Amateur A i B del PLF

Jornada de derrotes per l’Amateur A i B del PLF

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 501 0

cd palafolls futbol esportsEls partits de futbol d’aquest cap de setmana no van donar un resultat positiu pels dos equips de l’Amateur de Palafolls. Per una banda, l’Amateur A va perdre a casa per 2 a 3 contra el Tossa, mentre que el B va perdre ahir pel mateix resultat, en aquest cas fora de casa, contra el la Unió Esportiva Caldes de Malavella.

L’Amateur A, va començar perdent ja al minut 5 de partit, i al minut 20 Inal Maliti va marcar un gol en pròpia porteria, i que va fer que s’eixamplés aquesta diferència, amb un resultat de 0 a 2. Abans d’arribar al descans, el Tossa encara va tenir temps per sumar el tercer gol.

La segona part semblava que veuria la remuntada del PLF, quan Parera va marcar al minut 57. Malgrat tot, el temps va córrer i no va ser fins al minut 88 que Inal Maliti, el mateix autor del gol en pròpia porteria, va marcar el segon del Palafolls, però que no va ser suficient per evitar la victòria final per 2 a 3 del Tossa, que va endur-se així els 3 punts del Palastàdium Lluís Moner.

Amb aquest resultat, el PLF A se situa 15è de la classificació amb 7 punts, en una part baixa on comparteix puntuació amb el Sant Jaume de Llierca, el Porqueres i el Roses.

Per la seva banda, l’Amateur B tampoc va ser capaç de sumar una victòria, en el seu cas fora de casa, davant del Caldes.

En aquest partit, el B del PLF va començar marcant al minut 12, però al 26 va arribar l’empat a 1 i el minut 41 va arribar-se al 2 a 1 a favor del Caldes, amb el que es va acabar la primera part.

Just començar el segon temps, el PLF aconseguia empatar, amb un gol de Fèlix Ortiz, però els locals van ser capaços d’establir un 3 a 2 definitiu al minut 69, amb un marcador que ja no es va moure més.

D’aquesta manera, l’amateur B se situa en cinquè lloc, després d’haver sumat un empat i una derrota a les dues últimes jornades de competició.