radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Comarcal Santa Susanna acull els campionats espanyol i europeu de karate Kyokushinkai

Santa Susanna acull els campionats espanyol i europeu de karate Kyokushinkai

COMPARTEIX-HO
, / 622 0

Durant aquest dissabte i diumenge, Santa Susanna acull els campionats d’Espanya i d’Europa de karate Kyokushinkai, en la modalitat katas i kumite.

Dissabte 28 és el torn de kumite, amb la celebració del campionat d’Espanya de la modalitat, i on participen karateques d’entre 4 i 15 anys d’edat. A partir del migdia del mateix dissabte comença el campionat europeu de la mateixa disciplina, i en aquest cas els participants són de la categoria de 16 anys, sub 21 i sènior.

En la disciplina de katas, que se celebra aquest diumenge, s’hi congregaran els màxims representants mundials de l’especialitat, i que es disputaran el títol europeu,a  la vegada internacional, i que està obert a participants de tots els continents.

Els campionats espanyol i europeu de karate Kyokushinkai se celebren cada dos anys, i enguany Santa Susanna ha estat la població europea escollida per acollir-los, degut a la seva ubicació i els serveis que ofereix.