radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal Santa Susanna veu ampliada la temporada turística fins a final de mes

Santa Susanna veu ampliada la temporada turística fins a final de mes

Comarcal Turisme

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 509 0
Ajuntament de Santa Susanna

Ajuntament de Santa Susanna

El sector hoteler de Santa Susanna ha vist allargada la temporada turística d’enguany a través de la celebració de grans esdeveniments aquest mes d’octubre.

Per una banda, el Bol d’Or de Pétanque, un esdeveniment que va congregar al municipi prop de 3.000 jugadors d’aquest esport, i per l’altra el Festival Internacional Country Music, una celebració que ha portat a Santa Susanna unes 1.000 persones que allargaran l’estada al municipi fins aquest cap de setmana.

La capacitat hotelera de Santa Susanna, sumada a la utilització d’espais polivalents de gran capacitats i l’adaptació del municipi als visitants han fet que es consideri que la temporada turística d’aquest estiu es vegi allargada fins ben bé a finals d’aquest mes d’octubre.

L’alcalde del municipi, Joan Campolier, així com el sector hoteler que té activitat a Santa Susanna, valoren molt positivament el fet de poder acollir aquestes iniciatives.

Santa Susanna, de fet, forma part dels programes del Catalunya Convention Bureau, juntament amb la Diputació de Barcelona i Turisme de Barcelona, una relació que contribueix, segons s’afirma des del consistori, a la promoció del municipi com a acollidor de reunions i esdeveniments, gràcies a la seva ubicació, el clima, els serveis i les instal·lacions amb què compta Santa Susanna.