radiopalafolls.cat


play

Ara fem

L'Hora del Te
Ràdio Palafolls
Dimecres, 20:04 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25-22:00
Home Comarcal Malgrat farà un estudi de soroll en alguns carrers del municipi

Malgrat farà un estudi de soroll en alguns carrers del municipi

COMPARTEIX-HO
, / 534 0
Carrer Girona de Malgrat de Mar - elmalgratenc.cat

Carrer Girona de Malgrat de Mar – elmalgratenc.cat

Més de 5.600 vehicles circulen a diari pels carrers Passada i Girona de Malgrat de Mar, un dels principals eixos d’entrada al municipi. Aquest volum de trànsit provoca diverses molèsties als veïns de la zona, que en reiterades ocasions han demanat al govern municipal una solució. També han manifestat la necessitat d’elaborar un estudi que determini el grau de contaminació acústica i atmosfèrica que han de suportar.

El govern local, després de recollir les queixes i demandes del veïnat, ha iniciat els tràmits per a elaborar un informe tècnic sobre el soroll en aquests carrers. En aquest aspecte, s’ha sol·licitat una subvenció a la Diputació de Barcelona. Un ajut inclòs en el pla “Xarxa de Governs Locals”.