radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » L’agenda mensual de PLF s’actualitza amb més compromís

L’agenda mensual de PLF s’actualitza amb més compromís

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 740 0
L'agenda del novembre, compromesa amb la campanya #MeToo - cbc.ca

L’agenda del novembre, compromesa amb la campanya #MeToo – cbc.ca

L’Ajuntament de PLF ja ha fet pública l’agenda del mes de novembre, que ja es pot consultar a través del web municipal.

A més de les novetats que com sempre porta l’agenda, amb les activitats del municipi, aquest mes la publicació s’actualitza amb nou rentat de cara.

Des de l’Ajuntament s’ha informat que aquest canvi d’imatge combinarà les fotografies del municipi amb les campanyes de sensibilització o commemoració que es duguin a terme cada mes. D’aquesta manera, s’inclouran frases de reflexió a través de les quals el consistori convida als veïns de PLF a participar a les fires, xerrades, mercats, col·loquis o tallers, entre d’altres activitats que s’organitzin al municipi.

Per aquest mes de novembre, la portada es presenta amb una fotografia i el missatge “Me Too”, un missatge amb el qual PLF se suma a la campanya de suport a les dones d’arreu del món que han patit o pateixen l’assetjament i les agressions sexuals. Una campanya que es duu a terme a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #MeToo (“jo també” en anglès). Ho ha explicat a aquesta emissora Anna Rovira, que és tècnica auxiliar de cultura i comunicació de l’Ajuntament de PLF.

En relació amb aquesta iniciativa, el MiD ofereix una exposició de conscienciació sobre la situació d’assetjament a les dones, i que va lligada a la campanya del #MeToo. L’exposició, que s’iniciarà el dilluns 6 de novembre i s’allargarà fins a finals de mes, comptarà amb la presència de diverses nines de fusta, que representen la silueta de mida real de dones, i que aniran formant un laberint de missatges relacionats amb la conscienciació social davant del patiment de les dones d’arreu del món.

Per altra banda, l’agenda manté la participació ciutadana com fins ara a través de la fotografia que es publica sempre en portada. Així, els veïns de PLF poden participar amb les seves imatges a través de l’etiqueta #VullSerPortadaPLF, des de les xarxes socials de Twitter, Facebook o Instagram.

Podeu consultar l’agenda d’aquest proper mes de novembre aquí: https://www.palafolls.cat/files/doc2283/agendanovembre2017web.pdf