radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Comarcal Calella subvencionarà el pagament de l’IBI a persones en situació de vulnerabilitat

Calella subvencionarà el pagament de l’IBI a persones en situació de vulnerabilitat

Comarcal

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 508 0
Calella subvencionarà el pagament de l'IBI per a persones amb vulnerabilitat econòmica - (imatge: blog.anida.es)

Calella subvencionarà el pagament de l’IBI per a persones amb vulnerabilitat econòmica – (imatge: blog.anida.es)

L’Ajuntament de Calella ja ha obert el període per acollir-se a l’ajuda pel pagament de l’IBI a persones en situació de vulnerabilitat.

La subvenció, que arriba fins a un màxim de 125 euros, té l’objectiu d’ajudar a aquelles persones que ja hagin esgotat totes les prestacions d’ajuda.

Els veïns que vulguin sol·licitar aquesta ajuda han de ser titulars de l’habitatge habitual i han d’estar empadronats al municipi de Calella des de com a mínim els dos últims anys. L’altre requisit imprescindible és que la persona es trobi en situació de vulnerabilitat econòmica, i que per tant hagin esgotat totes les ajudes o bé que siguin perceptores de pensions no contributives, com poden ser subsidis per desocupació, ajuda familiar, la Renda Activa d’Inserció o la Renda Mínima d’Inserció (PIRMI).

Per altra banda, també poden acreditar que són membres d’una família monoparental a través del carnet de la Generalitat de Catalunya que així ho demostra, en el cas, això sí, que els seus ingressos siguin inferiors a dues vegades l’índex de Renda de Suficiència de Catalunya.

Com a últim requisit, és també necessari que la persona que sol·licita la subvenció no tingui més d’un vehicle de tracció mecànica.

Des de l’Ajuntament també es remarca que, degut a la mateixa naturalesa d’aquesta subvenció de l’IBI, les persones que se’n beneficiïn no cal que estiguin al corrent del compliment tant de les obligacions tributàries com de la Seguretat Social.

Les persones interessades en rebre aquesta ajuda pel pagament de l’IBI poden fer el seu tràmit via internet o bé també de manera presencial a l’àrea de Serveis Socials o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, omplint la instància genèrica i adjuntant la documentació necessària.