radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Es reactiva l’Escola de Pares i Mares de PLF
, / 400 0 0

Es reactiva l’Escola de Pares i Mares de PLF

COMPARTEIX-HO
Home Societat Es reactiva l’Escola de Pares i Mares de PLF
L'Escola de Pares i Mares es reobre aquest divendres - Ajuntament de PLF

L’Escola de Pares i Mares es reobre aquest divendres – Ajuntament de PLF

Aquest divendres torna l’activitat de l’Escola de Pares i Mares de PLF, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament per tal de donar resposta i ajudar a pares i mares en l’educació dels seus fills i filles.

Des de l’Escola de Pares i Mares, aquesta ajuda es divideix en dues principals línies de treball. Per una banda, es realitzen xerrades participatives, que se centren específicament en diferents aspectes de l’educació. Per altra banda, s’ofereix un servei d’atenció personalitzada a les famílies, a través del qual es duen a terme entrevistes individualitzades, i que serveixen per resoldre dubtes concrets de cada cas i perquè les famílies puguin fer les seves consultes.

El proper divendres 27 d’octubre, al MiD, es durà a terme la primera de les jornades d’assessorament familiar, i a les quals les famílies s’hi poden inscriure amb cita prèvia. Aquest assessorament va encaminat a resoldre dubtes i serveix per orientar la família a l’hora de desenvolupar pautes educatives per millorar la convivència familiar entre pares i fills, així com l’establiment d’hàbits i rutines i la millora de les competències.

Pel que fa l’altre àmbit que ofereix l’escola, les xerrades, l’Escola de Pqres i Mares ofereix el divendres 10 de novembre la primera de les sessions, que girarà entorn a la por. La xerrada, que es farà a l’Escola de les Ferreries a dos quarts de 8 del vespre, servirà per parlar i discutir sobre les pors, quines són normals i quines no tant, com els pares i mares poden educar en la gestió de la por, entre d’altres aspectes.

La xerrada la conduirà la responsable de l’Escola de Pares i Mares de PLF, Maria Helena Tolosa.

L’Escola de Pares i Mares de PLF va ser creada ara fa 8 anys des del consistori, i té per objectiu ajudar a les famílies que ho desitgin en la tasca educativa dels seus fills i filles.