radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal El PSC de Malgrat retreu a l’equip de govern les modificacions de les ordenances

El PSC de Malgrat retreu a l’equip de govern les modificacions de les ordenances

Comarcal Política

2 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 534 0
El regidor del PSC de Malgrat, Joan Mercader - Ajuntament de Malgrat de Mar

El regidor del PSC de Malgrat, Joan Mercader – Ajuntament de Malgrat de Mar

El grup de PSC a l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha retret a l’equip de govern les modificacions que s’han dut a terme de les ordenances, així com també ha estat crític amb l’execució de les obres renovació de la xarxa d’aigua en alguns dels carrers del municipi.

En declaracions a aquesta emissora, el regidor socialista Joan Mercader, ha explicat que el seu grup valora negativament la manera com s’han dut a terme els passos en matèria d’ordenances, i ha volgut recordar que l’actual equip de govern, quan estava a l’oposició, havia criticat les decisions que ara han pres.

El PSC critica que s’hagi decidit modificar les ordenances relatives al rebut d’escombraries, que hauran de pagar a partir d’ara les residències per gent gran i les escoles concertades del municipi.

Mercader també ha declarat que des del seu grup no veuen bé la decisió de fer pagar una taxa a les parelles que es vulguin casar a dependències municipals, recordant que és un servei que sempre havia estat gratuït i que la taxa perjudicarà a les persones amb pocs recursos.

En el sentit d’aquesta proposta, els socialistes critiquen que no es bonifiqui el 100% de la taxa a les parelles empadronades al municipi, com sí que passa, diuen, en altres llocs. Mercader ha dit també que el PSC va proposar aquesta bonificació, però que l’equip de govern la va rebutjar.

Per últim, un altres dels punts que el grup socialista de Malgrat critica són les obres de renovació de la xarxa d’aigua que s’han iniciat a l’avinguda del Carme i als carrers Llibertat, Sant Elm i Joaquim Ruyra. En aquest sentit, qualifiquen de “nyap” l’actuació de l’equip de govern, ja que creuen que les obres no són suficients respecte el que necessiten els carrers.

Les obres s’han dut a terme després que els veïns triessin majoritàriament l’opció de dur a terme només la renovació de la xarxa d’aigua i l’asfaltat, assumint-ne l’Ajuntament el cost íntegre. Mercader, en aquest sentit, ha declarat que la decisió dels veïns és lògica, ja que han triat la que implicava no haver de pagar contribucions especials.

Aquest fet, diuen els socialistes, ha perjudicat unes obres que, segons ha explicat Mercader, no són el que els carrers necessiten, ja que creuen que el que fa és “aturar la renovació” d’aquests carrers.