radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Mobilitat ERC reclama que es racionalitzi el servei de la línia L5 del bus

ERC reclama que es racionalitzi el servei de la línia L5 del bus

Mobilitat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 579 0
Línia L5 del bus

Línia L5 del bus

El grup d’ERC a PLF ha tornat a demanar que es millori el servei de la línia L5 del bus, que serveix per connectar els barris apartats del centre amb el nucli del municipi, i que principalment dóna servei als alumnes de l’institut.

Des d’ERC, es considera que la freqüència de pas del bus és excessiva. En aquest sentit, es queixen que els alumnes fan servir el transport a primera hora del matí, per anar a l’Institut, i a quarts de 3 per marxar cap a les seves cases, i consideren que durant tot el matí la major part dels desplaçaments que fa el bus “no són necessaris”.

Un altre dels punts que els republicans consideren millorable és la manera com es duu a terme el viatge de tornada, que apunten que és “ineficient”. Argumenten que molts alumnes opten per no utilitzar el bus ja que aquest, que surt 20 minuts després d’acabar les classes de l’Institut, fa una parada tècnica de 30 minuts a Mas Reixach, cosa que –afirmen- perjudica els usuaris que viuen a Sant Genís o a Sant Lluís, i que conseqüentment deixen d’utilitzar l’autobús. El regidor d’ERC a l’Ajuntament Francesc Alemany, ho ha argumentat així a aquesta emissora.

Alemany ha apuntat que altres vegades ja s’ha instat a l’equip de govern per tal de canviar els horaris de la parada tècnica que ha de fer el conductor. Els republicans consideren que la línia s’hauria d’adaptar a les necessitats dels usuaris.

Per la seva banda, el regidor delegat de transports, Martí Victòria, defensa la manera com està funcionant la línia L5, i insta als republicans a parlar de les seves queixes de millora.

Victòria ha volgut destacar d’aquesta manera que l’equip de govern està obert a qualsevol suggeriment que permeti millorar el servei.

Des d’ERC també es reclama al consistori que inclogui al veïnat de Mas Carbó al recorregut, ja que consideren que la línia L5 ha de servir com a “eina de cohesió del territori”.