radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Política Agustí lamenta l‘aplicació del 155, mentre que Bermán considera que “arriba tard”

Agustí lamenta l‘aplicació del 155, mentre que Bermán considera que “arriba tard”

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 559 0
Ajuntament de PLF

Ajuntament de PLF

L’alcalde Valentí Agustí, en declaracions a aquesta emissora, ha lamentat que que s’hagi arribat al punt d’aplicar l’article 155, amb les conseqüències que comporta, però ha volgut destacar que el govern de la Generalitat no ha fet bé les coses, i que a nivell formal la solució ha hagut de ser l’aplicació del polèmic article.

A nivell de partit, Agustí ha dit que “entén” que el PSOE doni suport a l’aplicació de l’article, però ha volgut destacar que diversos membres del PSC, com l’alcaldessa Núria Parlon, s’hagin desmarcat d’aquesta posició.

Per la seva banda, el regidor no adscrit i exmembre del PP a PLF, Óscar Bermán, ha afirmat que considera que l’article 155 “arriba tard”.

Bermán, que a la vegada ha dit que no li agrada l’aplicació de l’article, ha remarcat que s’ha arribat a aquesta situació per l’intent de la Generalitat de fracturar el conjunt dels espanyols. A través d’un comunicat, el partit que ara impulsa Bermán, Nosotros, es qüestiona la utilitat de plantejar eleccions en sis mesos, tal com va dir el govern espanyol, ja que això no ajudaria a solucionar els danys causats a “la meitat dels catalans”.

Per últim, l’altre regidor no adscrit, Martí Victòria, ha declarat que no vol posicionar-se respecte de l’aplicació del 155, a l’espera que l’equip de govern del consistori faci un comunicat conjunt expressant el posicionament.