El Correllengua arrenca amb l’exposició dedicada a Lola Anglada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres a la tarda es va donar el tret de sortida al Correllengua 2017 a PLF, amb la lectura del manifest d’enguany i la inauguració dedicada a Lola Anglada.

Ho ha explica Montserrat Rovira, regidora i 2a tinent d’alcalde de l’Ajuntament.

Lola Anglada, a qui es dedica l’edició d’enguany del Correllengua, va ser una escriptora i il·lustradora nascuda a Barcelona l’any 1892, i que va viure part de la seva vida a cavall de la capital catalana i de Tiana. Es va caracteritzar per ser una artista molt crítica i radical, tant en el vessant artístic com en la seva vida personal i política, cosa que queda reflectida a les seves obres. Aquest 2017 se celebra el 125è aniversari del seu naixement.

El Correllengua és un esdeveniment organitzat per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana, i és una activitat anual que té per objectiu la promoció de la llengua i la cultura catalanes de manera festiva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics