radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Política Diversos palafollencs assisteixen a la manifestació en suport dels líders d’ANC i Òmnium

Diversos palafollencs assisteixen a la manifestació en suport dels líders d’ANC i Òmnium

COMPARTEIX-HO
, / 737 0
Foto: Manolo Garcia

Foto: Manolo Garcia

Aquest dissabte hi ha prevista a Barcelona una manifestació convocada per la Taula de la Democràcia en defensa pels drets i les llibertats, i en protesta pels empresonaments dels presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Des de Palafolls, el grup d’ERC ha organitzat un autobús per assistir a la manifestació. A la crida s’hi ha sumat una cinquantena de veïns del municipi, que marxaran a les 2 del migdia des de l’aparcament de davant la zona escolar, i està previst que la tornada sigui pels volts de les 8 del vespre, tot i que aquest horari podria variar en funció de com es desenvolupi la concentració.

Els dos líders de les entitats sobiranistes van ser empresonats dilluns, després de la sentència de presó preventiva que els va imposar de l’Audiència Nacional.