radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
El govern defensa la pujada d’impostos per tal de mantenir els serveis municipals
, / 474 0 0

El govern defensa la pujada d’impostos per tal de mantenir els serveis municipals

Economia Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Economia El govern defensa la pujada d’impostos per tal de mantenir els serveis municipals

Tot i que els últims exercicis econòmics de l’Ajuntament de Palafolls s’han tancat amb números verds, la previsió del consistori és que aquest any la situació econòmica és “més ajustada”, per la qual cosa s’ha optat per augmentar els ingressos i mantenir així el nombre i qualitat dels serveis que ofereix el consistori.

A més, es recorda que fa anys que el consistori ha mantingut estable la pressió fiscal als palafollencs, mentre els costos dels serveis han anat augmentant. Aquesta situació obliga ara a actualitzar els ingressos, en parlava la regidora d’hisenda, Dolors Agüera, al ple d’aquest matí.

Justament ERC ha qüestionat que es vulgui augmentar impostos quan s’han tancat els últims exercicis en verd. Segons càlculs dels republicans, l’increment podria suposar un augment d’ingressos d’uns 300.000€ per les arques municipals. Ho explica Francesc Alemany, portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament.

Alemany ha assegurat que caldria replantejar alguns dels serveis que ofereix l’Ajuntament.

En un mateix sentit s’ha pronunciat el regidor no adscrit Òscar Bermán, qui també ha criticat la manca de diàleg amb l’oposició. L’exregidor del PP ha lamentat que el govern no hagi tingut en compte la seva proposta per les ordenances i ha assegurat que calen més ingressos per poder pagar el manteniment de les infraestructures del poble, com ara el Palauet.

El govern ha mantingut que s’incrementen els impostos per tal de garantir els serveis municipals i recordant que fa anys que es mantenien sense modificacions importants, per la qual cosa el decalatge entre ingressos i cost dels serveis s’havia incrementat.