radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Pineda ja té les propostes del pressupostos participatius

Pineda ja té les propostes del pressupostos participatius

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 683 0
Ajuntament de Pineda de Mar

Ajuntament de Pineda de Mar

Pineda de Mar ja ha seleccionat les propostes dels pressupostos participatius del municipi.

Segons ha explicat l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, el procés ara consisteix a fer la tria de les propostes d’actuació dels pressupostos participatius, a les quals s’hi destinaran una inversió d’un total de 420.000 euros.

Les propostes abasten diverses actuacions als diferents barris de Pineda i, principalment, són actuacions de millora en l’àmbit urbanístic, com per exemple canvis en la senyalització, millores del mobiliari urbà, la instal·lació de nou mobiliari, així com la millora d’espais destinats a infants o gent gran. En total, són una cinquantena de propostes presentades pels mateixos veïns del municipi.

Les votacions es podran dur a terme a partir del proper 25 d’octubre i fins al 19 de novembre a través del web de l’Ajuntament, www.pinedademar.cat.

Cada ciutadà interessat en participar en la votació des les propostes podrà votar a través d’Internet a través de la web que ha facilitat el consistori o bé a través d’una butlleta en format físic anant a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, el Complex Esportiu Municipal de Can Xaubet i o bé també dirigint-se a les Biblioteques públiques del municipi.

Per votar les propostes d’actuació dels pressupostos participatius cal tenir més de 16 anys i estar empadronat al municipi de Pineda.