radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -17:00

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Detenen dos joves per robar amb violència i intimidació a Blanes
, / 591 0 0

Detenen dos joves per robar amb violència i intimidació a Blanes

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Detenen dos joves per robar amb violència i intimidació a Blanes

El passat diumenge, agents del cos de Mossos d’Esquadra de Blanes van detenir dos joves, de 18 i 19 anys, per haver comès presumptament un robatori amb violència, intimidació, lesions i també amenaces.

Als joves se’ls va detenir després que es produís una baralla a la zona dels Pins de Blanes, on s’hi va desplaçar una patrulla dels Mossos.

Allà van comprovar com dues noies estaven increpant a dos nois situats dins de l’andana de l’estació de Renfe. Va ser llavors quan els agents van saber que els dos joves havien intentat robar la bossa de mà d’una de les noies, i que després de no aconseguir-ho, van agredir la víctima amb un cop de puny i van amenaçar a les dues noies amb una pistola.

Els agents dels Mossos, amb l’ajuda d’altres patrulles del cos, van poder localitzar els dos lladres, que es trobaven en aquells moments a l’andana de l’estació del tren, i es procedir al seu escorcoll i a la seva identificació.

Els Mossos van poder comprovar com un dels dos joves duia al damunt una arma detonadora. Els nois van ser detinguts i posats a disposició judicial ahir dimarts. El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes va decretar llibertat amb càrrecs pels dos joves, que són veïns de Barcelona i tenen nacionalitat espanyola.