radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Economia Una empresa de PLF, a la fira alimentària Anuga d’Alemanya

Una empresa de PLF, a la fira alimentària Anuga d’Alemanya

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 600 0
Participants maresmencs a la fira alimentària Anuga, a Alemanya - CC Maresme

Participants maresmencs a la fira alimentària Anuga, a Alemanya – CC Maresme

L’empresa palafollenca Nassari, dedicada a l’elaboració de semiconservats de peix, ha participat juntament amb altres empreses del Maresme a la fira alimentària Anuga, celebrada aquests dies a la població de Colònia, a Alemanya.

Es tracta del saló alimentari més important d’Europa, i a través del Consell Comarcal del Maresme 10 empreses seleccionades han pogut assistir-hi i presentar els seus productes, obrint-se vies al mercat europeu.

Aquest 2017 és el segon cop que el Consell Comarcal aposta per la promoció d’empreses maresmenques al mercat internacional, i de fet són totes empreses petites que necessiten el suport de professionals per acompanyar-los en el procés de distribució i recerca de nous consumidors.

En total, a la fira Anuga les 10 empreses maresmenques han pogut realitzar un total de 60 reunions amb diversos tipus de contactes, a través dels quals s’espera poder millorar el volum de negoci i poder-lo ampliar i diversificar internacionalment.

De fet, segons dades de la Generalitat, actualment el volum de les exportacions de productes agroalimentaris catalans que es destinen al mercat europeu és d’un 61,75%, si bé un 65,30%, ho és en valor. Alemanya, país on s’ha celebrat la fira Anuga, és el 3er mercat mundial on van a parar les exportacions agroalimentàries catalanes, i  va representar el passat 2016 un 7,63% en valor del total d’exportacions d’alimentació i begudes.