radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Les escoles de PLF remarquen la seva neutralitat en l’ensenyament
, / 770 0 0

Les escoles de PLF remarquen la seva neutralitat en l’ensenyament

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat Les escoles de PLF remarquen la seva neutralitat en l’ensenyament

Després de les darreres acusacions d’adoctrinament cap a als centres escolars catalans, les escoles de PLF, Mas Prats i les Ferreries, han negat que dins les seves aules s’hi adoctrini als alumnes, i han destacat que la seva tasca es desenvolupa dins de la neutralitat i amb caràcter apolític.

Des de l’Escola Mas Prats, la directora Rebeca Gómez ha declarat a aquesta emissora que la posició de l’escola és apolítica.

En el cas de l’Escola de les Ferreries, fonts de l’equip directiu del centre han negat l’adoctrinament dels infants, i han declarat a aquesta emissora que a les seves aules “no s’adoctrina sinó que s’educa”, i han concretat que la seva tasca és “educar en la bones maneres, la llibertat, els valors i, sobretot, el respecte”.

A la vegada, des del centre també han remarcat que, en aquest sentit, “l’escola ha de ser neutral”.

Els darrers dies, el govern espanyol, a través del Ministeri d’Educació, ha posat el seu punt de mira sobre el sistema educatiu català, presentant un segon requeriment a la Conselleria d’Ensenyament amb suposats casos d’”adoctrinament” i “assetjament escolar” en relació amb el procés sobiranista. De fet, el govern ha donat un mes de termini al Departament per tal que respongui al requeriment, i en cas de no fer-ho s’iniciarà un procés “contenciós”.