radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Societat Nova setmana de talls elèctrics a Ciutat Jardí

Nova setmana de talls elèctrics a Ciutat Jardí

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 564 0

trabajadores-unelco-endesa-620x349Avui dilluns i demà dimarts, la companyia elèctrica Endesa ha programat nous talls en el subministrament elèctric de la urbanització de Ciutat Jardí.

Per avui dilluns el tall ha d’afectar els veïns de la urbanització des de dos quarts de 9 del matí i fins a quarts d’1. Segons han informat fonts d’Endesa, el tall d’avui respon a uns treballs de reparació d’una incidència que va patir un punt de transformació de la urbanització.

El punt, situat a la intempèrie, havia donat alguns problemes, i des de la companyia s’ha decidit reparar-lo al llarg d’aquest dilluns.

Per demà dimarts, la previsió és que hi hagi un segons tall, que se sumarà al d’avui i al de la setmana passada. En aquest cas, el tall de demà dimarts servirà per posar en marxa un nou centre de transformació telecomandat, que ha de servir per millorar la qualitat de la xarxa elèctrica de Ciutat Jardí.

En un principi estava previst que demà també es duguessin a terme els treballs de reparació del pal de mitjana tensió que va caure ara fa unes setmanes a la mateixa urbanització, però segons han informat des d’Endesa aquesta reparació queda ajornada de moment, a l’espera de tenir a punt el material.

Ara fa poc més de dues setmanes, una màquina excavadora que treballava a la urbanització va topar amb un pal de formigó de mitjana tensió, que va caure, provocant un petit incendi i una interrupció del subministrament elèctric de Ciutat Jardí.

Endesa ha informat, però, que la reparació definitiva de la incidència, que consistirà en la substitució del pal de fusta que hi ha per un nou de formigó, es durà a terme a curt termini.