radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-17:00
Home Comarcal Malgrat organitza aquest diumenge el concurs de teatre Vicenç Bayarri

Malgrat organitza aquest diumenge el concurs de teatre Vicenç Bayarri

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 703 0

El Grup de Teatre Germanor de Malgrat de Mar ha organitzat per avui diumenge la primera de les sessions de la nova edició del concurs de teatre Vicenç Bayarri i Miralles.

XXIIè Concurs de Teatre Vicenç Bayarri - Grup de Teatre Germanor

XXIIè Concurs de Teatre Vicenç Bayarri – Grup de Teatre Germanor

El concurs, que celebra enguany la seva 22a edició, ofereix la primera de les seves sessions a les 18:00H al Centre Cultural de Malgrat. Aquest cop, els responsables del grup de teatre Germanor han volgut iniciar la primera sessió del concurs amb una obra del Grup Sala Cabanyes de Mataró, que interpretaran la tragicomèdia “Demà coneixeràs a en Klein”, escrita per Toni Cabré. Es tracta d’una obra tragicòmica sobre una dona executiva que pateix mòbbing per part de l’empresa on treballa, i com lluita per tal que la situació no la torni boja.

Les entrades per assistir a aquesta primera sessió del concurs de teatre es posen a la venda de 12 a 1 del migdia, i també una hora abans de la funció, a les 17h.

El concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles té previst allargar-se fins el 2 de juny, i la següent cita serà el 12 de novembre amb l’obra “Les amargues llàgrimes de Petra Von Kan”, que interpretarà el Grup Centre Parroquial de Monistrol de Calders.