radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Blanes celebra dilluns el Dia Europeu de la Conscienciació de l’Aturada Cardíaca i l’RCP

Blanes celebra dilluns el Dia Europeu de la Conscienciació de l’Aturada Cardíaca i l’RCP

COMPARTEIX-HO
, / 563 0
Dia Europeu de la Conscienciació de l’Aturada Cardíaca i l’RCP - Ajuntament de Blanes

Dia Europeu de la Conscienciació de l’Aturada Cardíaca i l’RCP – Ajuntament de Blanes

Dilluns dia 16 se celebra el Dia Europeu de la Conscienciació de l’Aturada Cardíaca i la Reanimació Cardio Pulmonar (RCP), i des de Blanes s’han preparat diverses activitats ludicoeducatives destinades als escolars del municipi, per tal que coneguin les situacions que presenta una aturada cardíaca i de quina manera s’hi pot fer front.

La jornada té per objectiu que els nens i nenes coneguin la importància de les maniobres de reanimació necessàries que poden salvar la vida d’algú que pateix aturada cardíaca, així com també informar-los sobre com s’ha d’actuar si mai succeeix un cas com aquest al carrer.

A la jornada s’hi sumaran els infants dels centres de primària de Blanes, i està previst que hi participin de la vora d’uns 500 nens i nenes del municipi.

Les activitats estan organitzades per l’Associació RCP a l’Escola amb el suport del Departament de Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Transport Sanitari de Catalunya i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.