radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
L’Ajuntament de PLF celebra un ple excepcionalment breu
, / 534 0 0

L’Ajuntament de PLF celebra un ple excepcionalment breu

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Política L’Ajuntament de PLF celebra un ple excepcionalment breu

Ahir a les 7 de la tarda va celebrar-se el Ple ordinari a l’Ajuntament de PLF, que es realitzava finalment després que fos ajornat a finals de setembre.

La sessió, que en un principi s’esperava llarga i que comptava amb 16 punts a l’ordre del dia, va convertir-se al final en una sessió extraordinàriament curta. Els motius, segons va explicar a l’inici del ple l’alcalde Valentí Agustí, va ser la coincidència a la mateixa hora d’ahir del ple del Parlament de Catalunya on el president Puigdemont havia d’anunciar els següents passos després del referèndum de l’1 d’octubre.

L’alcalde ho argumentava així just començar la sessió.

La sessió plenària, doncs, va començar puntual a l’hora prevista i sense la presència dels regidors del grup municipal d’ERC, i es van deixar per més endavant els punts que no requerien una aprovació improrrogable, igualment com tampoc es van presentar ni discutir alguns dels projectes pendents i que apareixien a l’ordre del dia. Els punts que van ser els tractats al ple, doncs, van ser exclusivament els que exigien una aprovació improrrogable per qüestions temporals.

Al final de la sessió, on no hi va haver torn de precs i preguntes, l’alcalde va anunciar que el següent ple se celebrarà el dijous de la setmana que ve, dia 19, al matí. L’hora encara s’ha de concretar, però serà probablement a les 9 a les 10 del matí. Aquesta nova sessió plenària servirà així per completar la d’ahir, i s’hi discutiran la resta de qüestions que ahir no van tenir cabuda al Saló de Plens.