radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Política El Ple ordinari tracta només els punts improrrogable

El Ple ordinari tracta només els punts improrrogable

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 547 0

El Ple d’ahir a l’Ajuntament de PLF, que va començar a les 7 de la tarda i va allargar-se encara no 25 minuts, va servir per aprovar les qüestions econòmiques de caràcter improrrogable i que, tal com va explicar Valentí Agustí a l’inici del ple, havien ser tractades sense més espera, ja que Hisenda exigia que no fossin ajornades més enllà de la sessió d’aquest dimarts.

Imatge del ple d'ahir a l'Ajuntament de PLF - Ràdio PLF

Imatge del ple d’ahir a l’Ajuntament de PLF – Ràdio PLF

Així, es van aprovar diversos punts de l’ordre del dia corresponents als assumptes de la comissió informativa de serveis econòmics. Per una banda, es van aprovar els comptes de la gestió recaptatòria realitzada per l’organisme autònom local de gestió tributària, corresponent a l’exercici de 2016. També van aprovar-se els comptes de la gestió recaptatòria de multes de circulació imposades des de l’Ajuntament, així com també va rebre l’aprovació del Ple el compte general de l’Ajuntament de l’exercici de 2016.

La major part dels punts van tirar endavant amb els vots a favor dels regidors del PSC, ICV-EUiA i el regidor no adscrit Martí Victòria, mentre que Òscar Bermán, l’altre regidor no adscrit, va abstenir-se. L’últim punt tractat al ple d’ahir va ser el corresponent a la proposta de la regidoria d’Hisenda respecte a la resolució de les al·legacions presentades per l’oficina antifrau de Catalunya, i va comptar amb els vots a favor de tots els regidors presents al Ple. A la sessió plenària d’ahir no van assistir-hi els regidors del grup d’ERC.

Per últim, l’alcalde Valentí Agustí va informar a la resta d’assistents que el proper ple per acabar de discutir les qüestions que van quedar pendents es realitzarà el dijous 19 d’octubre, al matí, amb l’hora encara per concretar, si bé va apuntar que molt probablement seria a les 9:00h o a les 10:00h.