radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Comarcal Èxit del festival Blanes Motor Days 2K 17

Èxit del festival Blanes Motor Days 2K 17

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 790 0

Durant el passat cap de setmana, Blanes va convertir-se en la capital dels vehicles personalitzats i d’altres variants del món del motor. Ho ha estat dins del festival Blanes Motor Days 2K 17, que és una continuació del Tuning Festival Internacional, i que celebrava aquest 2017 la seva quinzena edició.

Els organitzadors del festival, Volumen Dreams Factory de Blanes, han valorat molt positivament el resultat de l’esdeveniment, i han informat que el nombre de visitants que ha passat per la fira durant el cap de setmana s’ha acostat a les 20.000 persones, essent el diumenge el dia amb el gruix més ampli de visitants. Pel que fa a nombre de vehicles participants en el festival, els organitzadors parlen d’uns 515 automòbils, provinents d’arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol, així com d’Andorra i també de França.

L’espai on s’ha ubicat l’esdeveniment aquest any ha estat molt més ampli que en anteriors edicions, ja que s’ha disposat de 40.000 m2 d’esplanada, just al costat del que era l’antic pavelló d’esports de Blanes, juntament amb els camps de futbol de la zona d’Els Pins.

El festival de tuning "Blanes Motor Days 2k 2017" - Ajuntament de Blanes

El festival de tuning “Blanes Motor Days 2k 2017” – Ajuntament de Blanes

L’objectiu del festival era donar cabuda a tot tipus de modalitat dins del món del que es coneix com a tuning, és a dir, un tipus de modalitat automobilística que consisteix a personalitzar-se l’automòbil amb un gran ventall de modificacions, tant mecàniques com estètiques. A més de la trobada dels vehicles personalitzats, a la zona del Blanes Motor Days 2K17 també s’hi van organitzar  dos circuits d’exhibició de la zona 4×4 a l’antic camp de terra de futbol del municipi, així com una prova d’eslàlom per a cotxes clàssics just al costat del camp.

Els visitants del festival també van poder gaudir de la gastronomia que oferien els 13 food trucks que van participar a l’esdeveniment, que oferien tot tipus de cuines d’arreu del món.

Les diverses activitats es complementaven amb un escenari per on van passar diverses actuacions, i també es va destinar un espai on l’entitat social Kedem? de Blanes va organitzar un taller de graffitis, amb l’objectiu de ser un espai d’inclusió i per compartir experiències entre joves i adults amb algun tipus de disminució física o intel·lectual.