radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25-22:00
Home Comarcal Arriba la VII jornada de portes obertes a la comunitat terapèutica de Malgrat

Arriba la VII jornada de portes obertes a la comunitat terapèutica de Malgrat

Comarcal Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 659 0

L’Hospital de Dia i la Llar Residència de la Comunitat Terapèutica de Malgrat de Mar organitzen per demà dimecres la VII Jornada de portes obertes, coincidint amb la celebració, avui dimarts, del Dia Mundial de la Salut Mental.

Tot plegat s’allargarà durant tot el matí, i es podrà visitar una exposició artística al mateix pati de la Comunitat Terapèutica de Malgrat.

La Doctora Montserrat Julià, que és cap de servei de l’Hospital de Dia de Malgrat, ha explicat a aquesta emissora quins són els objectius d’aquesta jornada de portes obertes.

L'Orquestra de la Bona Sort, en actuació de l'any passat. - orquestrabonasort.com

L’Orquestra de la Bona Sort, en actuació de l’any passat. –
orquestrabonasort.com

La doctora també ha explicat que la jornada té una funció normalitzadora per conèixer la realitat de les persones amb malalties mentals, i permet als visitants conèixer els espais on viuen les persones de la residència, a la vegada que aconsegueix dignificar-les.

A partir de les 12 del migdia, el protagonisme l’agafarà l’Orquestra de la Bona Sort de Palafolls, que oferirà el seu repertori en directe a la plaça de Ca l’Arnau. El director de l’orquestra, José Manuel Pagán, ha explicat a Ràdio Palafolls que tenen moltes ganes de realitzar el concret de demà a Malgrat, i que tenen previstes algunes novetats al seu repertori.

L’Orquestra de la Bona Sort, que treballa per la inclusió social a través de la música, té previstos altres concerts de cara a aquest mes d’octubre. Avui mateix, a dos quarts de 7 de la tarda, actuaran a Sant Boi de Llobregat, en el marc de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental.