radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Esports L‘Amateur A del C.D. Palafolls segueix sense trobar la victòria

L‘Amateur A del C.D. Palafolls segueix sense trobar la victòria

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 592 0

L’Amateur A del Palafolls va disputar dissabte a la tarda la sisena jornada de la lliga de Segona Catalana de futbol, sumant un nou empat al seu historial, el quart de la temporada després de 5 partits jugats.

El partit els enfrontava fora de casa contra l’Aro Club Esportiu, i va acabar amb empat a 2. Els locals de l’Aro obrien aviat el marcador, amb un gol al minut 7 de Marcel Pons. No seria fins poc abans d’acabar la primera part, al minut 40, quan un penal a favor del Palafolls permetia a Lorenzo Hernandez marcar el gol de l’empat a 1.

cd palafolls futbol esportsAmb aquest resultat començava la segona part, i 5 minuts després de l’inici el Palafolls tornava a marcar. Va ser el mateix autor del gol de penal, Hernandez, l’encarregat de col·locar l’1 a 2 al marcador de l’estadi Municipal Castell d’Aro.

Tot plegat permetia al Palafolls acaronar la primer victòria a la lliga, però al minut 89 de partit l’Aro aconseguia empatar el partit, amb un 2 a 2 que seria definitiu. D’aquesta manera, l’Amateur A no aconsegueix encara trobar la fórmula per guanyar a la competició, on han empatat 4 partits i n’han perdut 1, la qual cosa els situa penúltims en la classificació general, en dissetè lloc, a 2 punts per sobre de l’últim classificat, el Caldes.

L’altra cara de la moneda d’aquest cap de setmana la va protagonitzar l’Amateur B, que va golejar dissabte el Lloretenc Futbol Club al Palastadium Lluís Moner. Els de David Gascons aconseguien guanyar per 4 a 0 un partit que al final de la primera part ja guanyaven per 3 gols a 0, i que acabaven d’arrodonir al minut 75 amb el 4 a 0 final. Els autors dels gols, respectivament, van ser Raul Amorós, autor dels dos primers gols, Marcos Martín i Raul Garcia.

Amb aquesta nova victòria, i ja en van quatre, l’Amateur B del Palafolls se situa en tercera posició de la lliga de Quarta Catalana, empatat a punts amb el l’Unió Esportiva Tossa.