radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 21:25-22:00
Home Societat Endesa ajorna per la setmana que ve els talls a Ciutat Jardí

Endesa ajorna per la setmana que ve els talls a Ciutat Jardí

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 525 0

La companyia elèctrica Endesa ha ajornat els talls programats per demà en el subministrament elèctric a la zona de la urbanització de Ciutat Jardí.

Ciutat Jardí - Google Maps

Ciutat Jardí – Google Maps

Segons han informat fonts de la companyia, els talls es duran a terme el dimarts de la setmana que ve, dia 17, i estan relacionats per una banda amb la reparació de l’incident del divendres 29 en un dels pals de llum de la urbanització, després que una màquina excavadora que treballava a la zona el fes caure.

Malgrat tot, el que està confirmat per la companyia és que dimarts que ve es realitzaran els treballs de reparació definitiva del pal que va caure, i que consistiran en la col·locació d’un nou pal de formigó, més resistent, i que substituirà el provisional de fusta que hi ha hagut aquests dies.

A la vegada, des d’Endesa s’ha informat que s’intentarà realitzar també els treballs d’instal·lació del nou centre de transformació el mateix dimarts 17, per tal que d’aquesta manera els talls previstos per aquell matí no afectin més del previst als veïns de la urbanització. Està previst que els talls afectaran, en alguns casos només un tram concret, els carrers Alzina, Ametller, Arboços, Arbres, Avets, Cadernera, Castanyer, Cedres, Xiprers, Pi, Moral, Faià, Figuera, Gavines, Llorer, Morer, Ocells Oliver, Olivera, Toures, Vimet, Viñets, Tulipes, Flors, i l’autopista C32.