radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Política Concentració a PLF per reclamar el diàleg entre els governs espanyol i català

Concentració a PLF per reclamar el diàleg entre els governs espanyol i català

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 578 0

Aquest passat dissabte una seixantena de persones van concentrar-se a la Plaça Major de Palafolls per reclamar diàleg entre el Govern espanyol i la Generalitat davant de la situació política que viu Catalunya.

Concentració a PLF per reclamar diàleg entre els governs espanyol i català - Ràdio PLF

Concentració a PLF per reclamar diàleg entre els governs espanyol i català – Ràdio PLF

Els assistents a l’acte es mobilitzaven sota el paraigües del moviment “Parlem”, una iniciativa que reclama el diàleg entre els dos governs i que es manifesta sense cap insígnia política. De fet, a la convocatòria de dissabte a Palafolls i també a les de la resta de localitats, els concentrats van reunir-se vestits amb samarretes de color blanc i sense cap identificació de signe polític, ni tampoc cap bandera.

A l’acte, que no va incloure cap parlament i va acabar amb un sonor aplaudiment, van assistir-hi diversos regidors del PSC, ICV-EUiA i no adscrits de l’Ajuntament de PLF, com també va comptar amb l’assistència de l’equip de govern del municipi.

El regidor no adscrit Óscar Bermán, a la manifestació del 8 d'octubre a Barcelona - RP

El regidor no adscrit Óscar Bermán, a la manifestació del 8 d’octubre a Barcelona – RP

Per la seva banda, el regidor no adscrit Óscar Bermán, va assistir ahir diumenge a la manifestació unionista de Barcelona. Bermán, impulsor ara del partit Nosotros i exregidor del PP a Palafolls, va participar a la manifestació unitària de les persones que defensen de la unitat d’Espanya, i que va organitzar Societat Civil Catalana al centre de la capital catalana.