radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-18:00
Home Cultura L’Orquestra de la Bona Sort de PLF suspèn el concert de demà a Saragossa

L’Orquestra de la Bona Sort de PLF suspèn el concert de demà a Saragossa

COMPARTEIX-HO
, / 700 0

L’Orquestra de la Bona Sort, banda del nostre municipi que treballa per la integració social amb la música, ha suspès el concert que tenia previst per demà dissabte a dos quarts d’11 del matí, a la plaça de San Felipe de Saragossa. Ho van anunciar a través d’un comunicat a la seva pàgina web, on expliquen que la decisió d’ajornar el concert es deu a “la situació política i social que està vivint Catalunya”. A la vegada, han expressat que lamenten les molèsties que això pugui ocasionar als organitzadors del concert.

L'Orquestra de la Bona Sort, en actuació de l'any passat. - orquestrabonasort.com

L’Orquestra de la Bona Sort, en una actuació de l’any passat. –
orquestrabonasort.com

Des d’aquest passat dimarts i fins el dimarts que ve, dia 10, se celebra a Saragossa la segona edició de “Una semana de locos”, tota una sèrie d’actes i esdeveniments que tenen per objectiu lluitar contra l’estigma que pesa sobre les malalties mentals.

La “Semana de locos” compta amb tot un seguit d’actes que es realitzen fins el dimarts que ve a diferents llocs de Saragossa, com per exemple concerts, tallers i xerrades de tot tipus.