radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Comarcal Lupiañez busca nous suports per governar a Blanes

Lupiañez busca nous suports per governar a Blanes

Comarcal Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 666 0

Dimecres va fer-se públic el trencament del pacte de govern de l’Ajuntament de Blanes entre el PSC, PDeCAT i ERC.

Això va ser abans del ple del mateix dimecres al vespre, i ahir dijous l’alcalde, Miquel Lupiáñez, feia pública una declaració institucional on demanava tranquil·litat als blanencs, assegurant-los que el treball i serveis de l’ajuntament no es veuran perjudicats per la ruptura de l’equip de govern.

Aquest matí, Ràdio Palafolls ha pogut parlar amb Miquel Lupiáñez, que ha declarat que el trencament del pacte de govern era una cosa previsible.

L'alcalde de Blanes, el socialista Miquel Lupiáñez - Foto: Ajuntament de Blanes

L’alcalde de Blanes, el socialista Miquel Lupiáñez – Foto: Ajuntament de Blanes

L’alcalde socialista també ha explicat que ERC ja va fer ahir formal la seva marxa de l’equip de govern, mentre el grup del PDeCAT esperarà a acabar el mes d’octubre per finalitzar alguns treballs municipals.

Lupiáñez també ha explicat quines són a partir d’ara les seves intencions, de cara a continuar amb l’acció de govern.

Malgrat tot, Lupiáñez a dit que espera diàleg amb la resta de formacions polítiques, destacant que el que vol fer ara és veure “quines són les pulsacions dels partits respecte el govern i el poble”, per poder així valorar com es pot treballar conjuntament a partir d’ara.

Pel que fa a les relacions amb els fins ara socis de govern, PDeCAT i ERC, Miquel Lupiáñez ha volgut destacar que el tracte amb el PDeCAT no ha estat tant trencador com el que ha tingut amb ERC.

Avui mateix, Miquel Lupiáñez ha iniciat una ronda de contactes amb les diverses formacions polítiques de Blanes, a l’espera que hi hagi receptivitat per tal de poder formar govern i tirar endavant el consistori.